Sabtu, 17 September 2011

BLOG MASAKANOMG...impian gadis niie dh tercapai..walau x seberape, tapi ia memberi makne yang besar buat gadis nie..Pas nie mase mase b'blog gadis nie banyak kat c2 je..hehehe. Masak memasak adalh jiwa gadis nie. X de langsung niat nak ikut sesape tp ia memang benar2 jiwa gadis nie. 

Dunia masakan adalah teman rapat gadis nie. Inilah pengubat lara gadis nie.  Bukan niat nak menunjuk seperti yang dilemparkan rakan2 gadis niedi FB tp ini lah kebahagian gadis nie. Fikiran manusia kan, susah nak menerima sesuatu perkara itu secara positif. Yang nampak di mate mereka adalah sebaliknya. Pada pihak yang berkate2 dibelakang tu, sesungguhnye gadis nie terima dengan terbuka. Tiada dendam pun dihati. Kalau ade kesudian tu. gadis nie jemput ziarah lah blog masakan gadis nie. Gadis nie cume nak kongsi ape yang telah dipelajari buat panduan kite bersame k. 

Sudi2 lah jenguk blog masakan kite. Segala resepi didalamnye telah gadis nie cube dan hasilnye alhamdullilah. Ianye tidak menghampakan sesiapa yang mencube.. Tiada ulasan:

Catat Ulasan